Aboneaza-te acum la Newsletter pentru a primi cele mai noi oferte!
99
280 RON
RON
Cumpara

64%

reducere

31

comenzi

--:--:--

timp ramas
Oferta incheiata
Recomanda oferta si castigi!

Descriere

Te-ai saturat de cure drastice care nu te ajuta sa slabesti? Incearca acum pachetul de remodelare corporala pe care ti-l propunem!

Pachetul contine:

  • 6 masaje de relaxare sau anticelulitice + 6 impachetari in Tunel No Cellulite 
  • BONUS: o impachetare cu parafina pentru maini
  • BONUS: 30% reducere la masaje, impachetari si tratamente corporale

Impachetarile cu Boia (ardei iute) sunt benefice impotriva depozitelor de celulita (de orice grad si de orice tip), a depunerilor adipoase localizate sau generale, au efect in drenajul limfatic si in detoxifiere. Conform specialistilor, extractul de ardei iute dizolva si elimina grasimile depozitate in tesutul conjunctiv, avand astfel efect de slabire. Impachetarile incep printr-o exfoliere si indepartare a celulelor moarte, astfel ingredientele active patrund in profunzimea tesuturilor. Urmeaza aplicarea gelurilor cu Paprika, infasurarea intr-un film osmotic a zonei afectate si introducerea in tunelul cu infrarosu No Cellulite. Intregul proces dureaza 45 de minute si este recomandat sa se faca de 3 ori pe saptamana.

Tunelul cu infrarosu No Cellulite este folosit pentru slabire, avand efect termic rapid si cu rezultate vizibile. Este ideal pentru tratamente anticelulitice, razele infrarosii patrunzand la o adancime de 5-6 cm in tesuturi, actionand direct asupra celulelor grase. Caldura generata de infrarosii topeste grasimile acumulate in exces. Efectele sunt imbunatatirea sangvina, intareste sistemul imunitar, fortifica corpul, slabeste in kilograme si centimetri.

Masajul de relaxare este un masaj ce se face intregului corp, iar menirea lui este de a-ti oferi o stare de bine si de a te scapa de stresul cotidian. Fie ca este efectuat cu uleiuri esentiale, fie ca vei simti atingerea cremelor catifelate efectele sunt aceleasi. Masajul de relaxare dureaza 30 de minute.

Masajul anticelulitic se face pe acele parti ale corpului care sunt afectate de celulita: coapse, solduri, fese, abdomen si este cea mai buna metoda de a scapa de efectul de "coaja de portocala". Masajul dureaza 30 de minute.

Echipa salonului Abbie a incercat sa creeze pentru tine o ambianta cat mai intima si destinsa, pentru a-ti putea lasa la intrare grijile si problemele, iar profesionismul acesteia sa te rasfete in cel mai placut mod. Salonul iti ofera o plaja mare de servicii, iar pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor, produsele folosite pentru infrumusetare sunt profesionale.

Programarile se fac in prealabil, intre orele 09.00-17.00, la numerele de telefon 0214.400.941; 0768.481.826

Programul salonului este de luni pana vineri intre orele 09.00-21.00, sambata intre orele 09.00-18.00 

Harta si Adrese

Adresa Abbie Salon:

Str. Sergent Marcu Ion nr. 14

sector 6, Bucuresti

(langa Plaza Romania)

Telefoane:

0214.400.941

0768.481.826

Website:

www.abbie.ro

Adresa se afla la 0 km fata de tine

Informatii despre cupon

Voucherul este valabil si poate fi utilizat in perioada 3 NOIEMBRIE pana pe 3 DECEMBRIE 2011. In cazul nerespectarii programarii/rezervarii si neanuntarii cu minim 3 ore inainte, serviciul se considera efectuat. Prima sedinta trebuie efectuata in perioada de valabilitate a voucherului, urmand ca restul sedintelor sa fie programate la salon.

Numarul total de vouchere pe care-l poti achizitiona este de 4, dintre care doar 1 voucher poti folosi pentru tine, iar restul de 3 le poti face cadou.

Intra in "contul meu/comenzile mele", editeaza numele persoanei care-l va folosi si prezinta-l in forma tiparita la furnizor.

Pretul include toate taxele, factura si/sau chitanta o poti cere de la furnizor. 

Pastreaza bine codul unic al voucher-ului. Voucher-ul poate fi folosit o singura data si pierderea sau instrainarea sa inseamna ca altcineva poate sa-l foloseasca pentru a obtine oferta.

Prin plata pretului si prezentarea unui voucher valid, primesti fara nicio alta plata suplimentara, de la Abbie Salon din Bucuresti, Str. Sergent Marcu Ion nr. 14, sector 6: 6 masaje anticelulitice sau de relaxare + 6 impachetari cu Boia in tunel No Cellulite + o impachetare cu parafina pentru maini + Bonus 30% reducere la masaje, impachetari si tratamente 

Programarile se fac in prealabil, intre orele 09.00-17.00, la numerele de telefon 0214.400.941 si 0768.481.826

Programul salonului este de luni pana vineri intre orele 09.00-21.00, sambata intre orele 09.00-18.00